Let 2 'Punjeta' i moj tekst na omotu CD-a

PDF Ispis
   Petak, 20 Rujan 2013 00:00

"Dosada neobjavljene raritetne snimke s početka 80-tih, kada je Let 2 proizašao iz multimedijalnog projekta Strukturne ptice, uz minimalne zahvate, objavljene su ovih dana na albumu ''Punjeta'', prvom službenom izdanju ove kultne riječke formacije, preteče Leta 3. Tadašnju postavu benda činili su Damir Martinović Mrle koji je prije toga djelovao u projektu Struktrune ptice te bendu Termiti, Zoran Prodanović Prlja koji je prva scenska iskustva skupljao u Umjetnicima ulice, bubnjar Berislav Dumenčić Kiko iz Termita, te gitarist Mladen Vičić Ritchie koji je svirao u Parafima", lijepo objašnjava ovaj tekst. A moj tekst se nalazi u knjižici CD-a, uzorak ovdje:

''A uslijedila je povijest: Let 2 je tvrdio da je "letjeti teško" pa je trajao svega godinu dana, ali je bio nužni katapult za ono što smo dobili kada je 1987. neki novi Let 3 konačno uspio preletjeti "Rijeku - Pariz -Teksas".
Baš kao što muškarac može bez fudbalerki, a ne može bez brkova, Hrvatska bi bez Leta 3 bila nezamisliva. A Let 3 je bez Leta 2 jednostavno nemoguć.'' - Velimir Grgić

Kupite, čitajte, slušajte...

Komentari (0)add commentNapišite komentar
omagijaj | erektiraj

busy