Prijavi se, dođi na: Tookbook Storytelling Event

PDF Ispis
   Četvrtak, 23 Siječanj 2014 13:30

Nova hrvatska storytelling platforma vas poziva da ispričate svoju priču na našem prvom događanju koje će se održati 14.2. povodom Valentinova u Muzeju prekinutih veza pod simboličnim naslovom: OKRENI NOVU STRANICU!

U suradnji sa književnikom, novinarom i scenaristom Velimirom Grgićem
osmislili smo ciklus događanja Tookbook Storytelling, a priča ide otprilike ovako: jednom u dva mjeseca postavljamo temu i dogovaramo lokaciju, prikupljamo priče i selektiramo najbolje koji će nastupiti na Storytelling Eventu. Sve selektirane priče će na kraju ciklusa biti uvrštene u eKnjigu u izdanju Tookbooka.

Dodatno, svi nastupi se snimaju i objavljuju na video platformama gdje gledatelji biraju najbolje, za Veliko finale krajem 2014. Pobjednici pojedinog kruga biti će nagrađeni godišnjom članarinom u Tookbook eKnjižnici: https://library.tookbook.com/ Inspirirani Valentinovom i svjetski poznatim Muzejem prekinutih veza, ovog puta želimo prikupiti što veći broj stvarnih ili izmišljenih priča na temu: „Okreni novu stranicu“. Zanimaju nas oni trenuci u životu kada se moraju zatvoriti jedna vrata da bi se otvorila druga, kada se trebaju donijeti odluke koje su se odgađale dugo predugo i kada jednostavno treba krenuti dalje. Drugim rječima, zanimaju nas prekidi – promišljeni, ishitreni, dramatični, smješni, ljubavni, poslovni, životni... važno je samo da su su vodili novim, uzbudljivim počecima. A ukoliko je i na novoj stranici nešto krenulo po zlu, oborite nas s nogu prezentirajući vlastitu nevolju na jedinstven način! Tookbook Storytelling stvaraocima željnim nove publike nudi priliku da njihove priče budu objavljene i distribuirane kroz najveću regionalnu platformu eKnjige: http://www.tookbook.com/.

Što je potrebno za prijavu? Dostaviti kratki sinopsis vaše priče (do 300 riječi) i/ili kratki video (do 2 min) na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Prijavitelji moraju voditi računa o tome da će prilikom Storytelling Eventa imati na raspolaganju 10 min. za pričanje ili čitanje svoje priče. Rok za slanje priča je 3.2.2014., o rezultatima selekcije biti će obaviješteni do 7.2.2014.

Svaki storytelling event bit će prilika za ugodno druženje uz glazbenike s kojima smo trenutno u vezi:), a ovog Valentinova u kafiću Muzeja prekinutih veza širenje kreativnih vibracija povjereno je mladom hrvatskom kantautoru - LUKI BELANIU!!!

Komentari (0)add commentNapišite komentar
omagijaj | erektiraj

busy