ŽUTI TITL I FILMSKI PROGRAM U CENTRU ZNANJA – siječanj 2014

PDF Ispis
   Petak, 24 Siječanj 2014 13:32

Nakon odličnog početka i velikog zanimanja za naše sadržaje, nastavljamo uživanje u kolektivnom gledanju i radujemo se razgovorima prije i poslije, od ove godine i sa cool članskim iskaznicama udruge.

Novost u 2014 je da ulaz naplaćujemo 10 kn (osim na Žuti titl – gdje naplaćujemo izlaz!), odnosno da imamo i godišnje članske iskaznice s kojima besplatno uživate sve sadržaje koje organizira Udruga RARE po cijeni 100 kn…Prvih 30 učlanjenih dobiti će i poklone DVD Punčke i stolni DORF kalendar za 2014. Više o svemu oko iskaznica potražite na www.filmfestivaldorf.com a društvenim mrežama proširite vijest zainteresiranima i – dođite u dobrom društvu.

Inače, u siječnju ističemo obilježavanje 10.rođendana sjajnog Žutog titla, te prvo javno prikazivanje filma Antona Papića o vinkovačkom željezničkom kolodvoru.

Početak projekcija utorkom je od 20:00 sati, ulaz 10 kn.

Cijeli program pronađite - ovdje, a izdvajamo najzanimljivije:

28/01 ŽUTI TITL PREDSTAVLJA – vol.1

http://zuti-titl.com/

Svaki mjesec gledamo jedan film iznenađenja po izboru Velimira i Marka, dvojca odgovornog za briljantni Žuti titl. Ako još niste, potražite u Gradskoj knjižnici ili nađite u knjižarama prekrasnu filmsku  enciklopediju, na koju smo svi ponosni. Mi ustvari ove godine slavimo njihov 10.rođendan i radujemo se genijalnim filmovima iz cijelog svijeta koje ćemo gledati u društvu s vama. Za prvi film samo da vam kažemo da je azijska suludo bizarna komedija i da traje 100ak minuta …

Ulaz na svaku Žuti titl projekciju je besplatan, ali se naplaćuje – izlaz, naravno 10 kn!

Komentari (0)add commentNapišite komentar
omagijaj | erektiraj

busy